Καρβουνα

Κάρβουνα
κάρβουνα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΑ

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ξυλοκάρβουνα για τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία.
Τα ξυλοκάρβουνα είναι από σκληρά ξύλα με μεγάλο ειδικό βάρος με αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε μεγάλη διάρκεια καύσης με μεγάλη θερμική απόδοση.
Καίγονται ομοιόμορφα, χωρίς σπίθες , χωρίς μυρωδιές, είναι πάντα στεγνά χωρίς υγρασία.

ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οι Μπρικέτες κάρβουνου παρασκευάζονται από ανάμιξή πριονιδιού τριών διαφορετικών φρεσκοκομμένων ξύλων (σκληρό, ημίσκληρο και μαλακό). Στη συνέχεια συμπιέζονται με μεγάλες πιέσεις με συνδετική ύλη τους χυμούς των φρεσκοκομμένων ξύλων. Ψήνονται σε καμίνια και αποτελεί το << βαρύ πυροβολικό>> σαν καύσιμη ύλη των επαγγελματιών και είναι καθαρό ξυλοκάρβουνο. Παράγει υψηλή θερμοκρασία και αντέχει σε μεγάλους χρόνους καύσης με σταθερή θερμική αξία και ποιότητα. Είναι εξάγωνες και έχουν τρύπα στο κέντρο.

ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΞΥΛΟΥ (ΔΑΔΙ)

Από μια ανωμαλία της φύσης στο πεύκο το ρετσίνι, ενώ πρέπει να κυκλοφορεί στο φλοιό του δέντρου, εμπλουτίζει το σύνολο του ξυλώδους ιστού, σε ένα μικρό ποσοστό δέντρων. Αυτό το παίρνουμε το κόβουμε και το σχίζουμε σε μικρά ξυλαράκια και το συσκευάζουμε σε σακούλες.

Είναι οικολογικό προϊόν, χωρίς χημικές ουσίες ή κατάλοιπα πετρελαίου και ο καλύτερος τρόπος για το άναμμα του τζακιού και των κάρβουνων. Το ρετσίνι καίγεται για πολύ ώρα με φλόγα και παρασύρει στην καύση τα ξύλα για να ανάψουν στο τζάκι ή τα κάρβουνα στην ψησταριά.

Τo προσάναμμα τo διατηρούμε σε στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους μακρυά από υγρασία για κρατάμε την ποιότητα και την απόδοσή του σταθερή.

Τηλ.: (+30) 22890 72937
Κιν.: (+30) 698 40 53000